Com puc ajudar?

Caritat no és donar almoina sinó rescatar persones.

«Beneït sigui el Senyor, que no t’ha deixat avui sense rescatador. Que el seu nom sigui proclamat a Israel!» Rut 4, 14b

1. Oració
2. Difusió
3. Col·lecta
4. Voluntariat

 

1. Oració

Et demanem que encomanis les nostres intencions i les nostres tasques de servei als més necessitats, davant Déu, en la intimitat de la teva oració amb Ell. I t’ho demanem des de la convicció que aquest és el millor ajut que ens pots oferir; per això te’l proposem en primer lloc.

“Però que demani amb fe, sense dubtar gens,
perquè els qui dubten són com l’onatge del mar embravit i sacsejat quan hi bufa el vent.”
Jm 1, 6

Λ Amunt

 

2. Difusió

És molt important fer difusió de la feina que dediquem a persones dels països empobrits, i no per vanagloriar-nos d’ella sinó per poder dur aquesta tasca a bon terme per a la glòria de Déu i el nostre perfeccionament en l’amor. Simplement et demanem poder-te enviar de tant en tant un correu electrònic per informar-te de les nostres activitats, i que el facis extensible a qui creguis oportú: així estarem en comunió. Inscriu el teu email aquí.

Enaltiu el Senyor, proclameu el seu nom, feu conèixer entre els pobles les seves gestes.”
Sl 105, 1

Λ Amunt

 

3. Col·lecta

No et volem demanar diners. De fet, demanar aportacions directes són pa per avui i gana per demà. Si creus que pots promoure accions puntuals al teu entorn per donar a conèixer la nostra feina i moure cors, estarem fent evangelització allà entre els necessitats i aquí entre els nostres. Organitzar una xocolatada, o el passi d’una pel·lícula… qualsevol acció pot ser bona per fer difusió de la nostra tasca i recollir recursos per ser destinats; cada recurs, allà, és multiplicat per 10.

  • Un exemple: uns professors van organitzar al Nadal passat un berenar entre els seus alumnes en suport d’un dels projectes socials. La solidaritat va educar i va moure els alumnes: van recollir 150 €. Aquests diners, multiplicats pel canvi de moneda i per la vida dedicada de voluntaris sobre el territori, van fer una sala d’estudi per a 10 usuàries en una llar d’acollida a Bolívia.
  • Una altra manera: si coneixes convocatòries públiques o privades d’ajuts i subvencions, et preguem que ens las facis arribar per poder concursar-hi. Pots fer-ho a través del formulari de contacte.
  • Les aportacions econòmiques poden fer-se a través d’aquesta pàgina de donatius.

“Que cadascú doni allò que de cor ha decidit, no de mala gana ni per força,
perquè Déu estima el qui dóna amb alegria.”
2 Corintis 9, 7

Λ Amunt

 

4. Voluntariat

Volem demanar la teva vida, el teu temps. Potser pots dedicar les properes vacances a fer de voluntari en el nostre projecte en curs. Si tens possibilitats de desplaçar-te i de dedicar esforços i amor durant un temps determinat, nosaltres posarem l’estada i la manutenció. Fes-nos arribar la teva disponibilitat mitjançant el formulari de contacte.

Poseu-vos els uns al servei dels altres, cadascú segons els dons que ha rebut,
com a bons administradors de la múltiple i variada gràcia de Déu.”
1 Pere 4, 10

Λ Amunt

Anuncis