Els projectes de Guinea Equatorial – Los proyectos de Guinea Ecuatorial

Benvolgut, benvolguda,

Com t’hem anat informant a tall periòdic, estem treballant en uns projectes missioners derivats de l’expedició a Guinea Equatorial que vàrem realitzar el proppassat mes de juny.

Volem donar suport econòmic per a la creació d’un menjador social i d’un banc d’aliments perquè la comunitat de fe local de la ciutat de Bata pugui encetar obra social entre els més desfavorits. Hem publicat tota la informació al respecte mitjançant dos vídeos que, si encara no els has vist, trobaràs en el canal de Youtube CEC-Masvidal. En pocs dies hem rebut una cinquena part del que necessitem; ara ens cal una altra empenta.

Són poc més de 5.000 euros i per aconseguir-ho hem iniciat diverses campanyes de recollida de fons. Volem convidar-te perquè ens donis idees i perquè facis difusió d’aquest projecte. També volem indicar-te un número de compte bancari en el qual recollim les aportacions:

Entitat de Banca Ètica: Triodos Bank NV S.E.

IBAN: (demana’ns-el per email a info[@]cecmasvidal.org)

Moltes gràcies pel teu suport.


Apreciado, apreciada:

Tal como te hemos ido informando periódicamente, estamos trabajando en unos proyectos misioneros derivados de la expedición a Guinea Ecuatorial que realizamos el pasado mes de junio.

Queremos dar apoyo económico para la creación de un comedor social y de un banco de alimentos para que la comunidad de fe local de la ciudad de Bata pueda iniciar obra social entre los más desfavorecidos. Hemos publicado toda la información al respecto a través de dos vídeos que, si aún no los has visto, encontrarás en el canal de Youtube CEC-Masvidal. En pocos días hemos recibido una quinta parte de lo que necesitamos; ahora nos hace falta otro empujón.

Debemos conseguir algo más de 5.000 euros y para hacerlo hemos iniciado diversas campañas de recogida de fondos. Queremos invitarte para que nos des ideas y para que hagas difusión de este proyecto. También queremos indicarte un número de cuenta bancaria en la que recogemos las aportaciones:

Entidad de Banca Etica: Triodos Bank NV S.E.

IBAN: (pídenoslo por email a info[@]cecmasvidal.org)

Muchas gracias por tu apoyo.

Anuncis